De volgende Algemene Handelsvoorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van alle artikelen die je terugvindt op de website van annaxqlusive.nl.

Op de overeenkomst en deze algemene voorwaarden is uitsluitend het Nederlands Recht van toepassing. Als je een bestelling plaatst ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden.

Bestelling & Levering
1. De overeenkomst tot koop en verkoop komt tot stand op het moment van aanvaarding door jou van het aanbod en het voldoen aan de daarbij gestelde voorwaarden.
2. Indien je het aanbod langs elektronische weg hebt aanvaard, bevestigt Anna Xqlusive direct langs elektronische weg de ontvangst van de aanvaarding van het aanbod. Zolang de ontvangst van deze aanvaarding niet is bevestigd, kun je de overeenkomst ontbinden.
3. Elke bestelling wordt zo spoedig mogelijk door Anna Xqlusive bevestigd via e-mail.
4. Wij streven ernaar om het product binnen 48 uur te leveren. Je hebt het recht de bestelling zonder kosten te annuleren.
5. Levering binnen Nederland is gratis vanaf minimaal € 50,-per bestelling.

6. Het bestelde artikel wordt per post naar het afleveradres verzonden. Het artikel wordt binnen 2 a 3 werkdagen voor het eerst aangeboden. Als je niet bestelde of verkeerde artikelen ontvangt, stel dan Anna Xqlusive zo spoedig mogelijk op de hoogte. Eventuele onjuistheden worden dan door Anna Xqlusive direct rechtgezet.

Prijzen & Betaling
9. De prijzen van de artikelen worden aangeduid in euro’s en zijn de gehanteerde prijzen op het moment van aankoop.
10. Alle gehanteerde prijzen zijn inclusief BTW .
11. Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt (op = op).
12. Aanbiedingen en prijzen zijn gegarandeerd, Anna Xqlusive behoudt hierbij uitdrukkelijk het recht voor om de prijzen te wijzigen, in het bijzonder, wanneer dat, op grond van (wettelijke) voorschriften noodzakelijk is.
13. Betaling van artikelen van Anna Xqlusive kun je doen via iDeal. Betalen via iDeal wil zeggen dat je betaalt via je eigen telebankiersysteem thuis. Hierin doen o.a. mee ABN-AMRO, Rabobank, ING en de SNS. Betaling met creditcard is niet mogelijk.

15. De orderbevestiging wordt verstuurd naar je email. Het is daarom belangrijk dat je het juiste email adres opgeeft. Via de orderbevestiging geeft Anna Xqlusive aan, dat de bestelprocedure succesvol is verlopen en dat de order is ontvangen.

Retourneren & Service
16. Je hebt een zichttermijn van 14 dagen, vanaf de dag van ontvangst door jou of namens jou. Dan raden wij je aan de geleverde goederen onmiddellijk na ontvangst te inspecteren en de daarbij gebleken gebreken binnen 2 dagen telefonisch of per email aan ons te melden. Binnen 14 dagen moet je het terug te sturen artikel aan ons melden, en daarna binnen 14 dagen aan ons retourneren, artikelen die na deze genoemde termijnen retour worden gestuurd worden niet meer door ons geaccepteerd.
17. Tijdens deze termijnen dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Als je gebruik maakt van je herroepingsrecht, moet je het product in originele staat met origineel aangehechte kaartjes aan Anna Xqlusive retourneren.
18. Als een artikel zichtbaar is gebruikt, bijvoorbeeld een shirt / jurk / broek die is gedragen of anderszins, dan neemt Anna Xqlusive het artikel niet terug.
19. Na ontvangst en controle van de retourzending wordt het aankoopbedrag teruggestort op de rekening waarvan je de aankoop hebt voldaan.
20. Het kan voorkomen, dat je niet tevreden bent over een product en/of dienst. Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, liefst per e-mail via: anita@annaxqlusive.nl.
21. De algemene garantie is alleen geldig met bon/betalingsbewijs en binnen 2 maanden na aankoop.
22. Klachten die wij niet kunnen vergoeden zijn, slijtage, knopen en drukkers en andere door een verkeerd gebruik veroorzaakte gebreken, die de verkoper niet verwijtbaar zijn. Klachten die zijn ontstaan omdat ze niet volgens de wasvoorschriften gewassen of gestreken zijn kunnen niet in behandeling worden genomen.

Privacyreglement
Wijzigingen / Bepalingen
23. Van toepassing is steeds de versie van de Algemene Voorwaarden zoals die gold ten tijde van het tot stand komen van de overeenkomst, tenzij de koper na het sluiten van de overeenkomst de gelding van een herziene versie van de Algemene Voorwaarden heeft aanvaard.

Anna Xqlusive
Grote Kerkstraat 9
7941 LA MEPPEL
Telefoon: 0522-769016
Email: anita@annaxqlusive.nl
KvK: 71856420(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2010 - 2022 Anna Xqlusive | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel